Συχνές ερωτήσεις


Συχνές ερωτήσεις

 1. Χρεώσεις παράδοσης

  Για την Ελλάδα και για παραγγελίες άνω των 20€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για κάτω από 20€ η χρέωση είναι 2,50€.
  Για οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παραγγελίες άνω των 200€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 200€ η χρέωση είναι 10€.


 2. Πως θα πληρώσω την παραγγελία μου;

  Προτείνουμε την πληρωμή on line μέσω πιστωτικής κάρτας Mastercard, Visa, αντικαταβολή και με Paypal.

 3. Είναι η πληρωμή μέσω internet ασφαλής;

  Ναι είναι εντελώς ασφαλής. Τα τραπεζικά στοιχεία είναι κρυπτογραφημένα σε μορφή SSL και δεν αποθηκεύονται στο AnimalEmpire κατάστημα. Γι αυτό το λόγο τα τραπεζικά σας στοιχεία θα ζητούνται σε κάθε νέα παραγγελία. Τα δεδομένα θα μεταφέρονται κατευθείαν στους τραπεζικούς servers μέσω του ασφαλούς τραπεζικού συστήματός μας.

 4. Τι γίνεται σε περίπτωση μη έγκρισης;

  Αφού θα έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας και έχει εγκριθεί η παραγγελία, το ασφαλές σύστημά μας θα ζητήσει έγκριση από την τράπεζα. Σε περίπτωση μη έγκρισης, παρακαλώ επικοινωνήστε με την τράπεζα. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης στη διάθεσή σας.

 5. Τι μπορείς να αλλάξεις ή να επιστρέψεις

  H Animal Empire εγγυάται ότι όλα τα προϊόντα που κατασκευάζουμε και πωλούμε στο οn line κατάστημα είναι σε άριστη κατάσταση. Θα σας αντικαταστήσουμε ή θα σας αποζημιώσουμε για τυχόν ελαττωματικά προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την ποιότητα, το χρώμα, την εφαρμογή ή το μέγεθος ενός προϊόντος μπορείτε να το επιστρέψετε και να επιλέξετε ένα άλλο μέγεθος ή χρώμα. Θα χαρούμε να σας αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε προϊόν δεν σας ευχαριστεί. Όταν παραλάβουμε την επιστροφή σας αμέσως θα γίνει αντικατάσταση με το προϊόν που επιθυμείτε και θα σας σταλεί χωρίς επιπλέον χρέωση μόνο στην περιπτώση που το ρούχο ειναι ελλατωματικό, ειδάλλως το κόστος της αλλαγής θα είναι 5€.

 6. Περιορισμοί

  Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
  Είναι απαραίτητη η έγκριση επιστροφής από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών προτού επιστρέψετε το προϊόν.
  Επικοινωνήστε στο τηλ. 2310774949 ή με e-mail στη διεύθυνση info@animalempire.gr.
  Προϊόντα που έχουν πλυθεί, φορεθεί δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αλλαχθούν.

 7. Πώς να γίνει αλλαγή ή επιστροφή

  Αν επιθυμείτε να γίνει αλλαγή εμπορεύματος που αγοράστηκε από το Animal Empire Online Store με άλλο μέγεθος ή χρώμα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310774949. Είστε υπεύθυνοι για την επιστροφή του δέματος. Θα ήταν καλύτερα να στείλετε το δέμα συστημένο ή με courier. Η Animal Empire δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια. Θα χρειαστούν 1-2 εβδομάδες για την παραλαβή και επεξεργασία της επιστροφής σας.
  Να γίνει κατανοητό ότι δεχόμαστε μόνο προϊόντα που αγοράστηκαν από το Animal Empire On Line κατάστημά μας.

 8. Παραγγελίες με email/ Tαχυδρομείο/Fax

  Για τεχνικούς λόγους , παραγγελίες μέσω email , ταχυδρομείο ή fax δεν γίνονται.

 9. Προϊόντα που αγοράστηκαν από καταστήματα

  Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε αντικείμενα που αγοράζονται από το Animal Empire Online Shop μας.

 10. Που θα βρω τον αριθμό παραγγελίας μου;

  Ο αριθμός παραγγελίας αναγράφεται στα e-mails επιβεβαίωσης και στα έγγραφα που αποστέλλονται σε σας.

 11. Χρώματα

  Κάναμε το καλύτερο δυνατό να υπάρχει ακρίβεια στα χρώματα των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο site. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η οθόνη του υπολογιστή σας θα τα δείχνει με την ίδια ακρίβεια.

Loading